6.6 C
Prague
Sobota, 22 ledna, 2022
novinky
More

    Mohlo by Vás zajímat

    České pokrmy válcuje pizza. Tu si nejčastěji necháváme přivézt domů

    Když dostanete večer hlad, pravděpodobně sáhnete po telefonu a nějaké jídlo si objednáte z nejbližší restaurace. Zatímco někdo má uložené číslo svého oblíbeného restauratéra v mobilním telefonu, jiní preferují objednávání přes aplikace rozvážkové služby. Ať už preferujete tu či onu alternativu, většinou stejně skončíte u rozvozu pizzy, nemáme pravdu? Pizza podle posledních statistik minimálně při rozvážkách drtí české pokrmy, které jsou sice oblíbené, ale které nejsou natolik oblíbené, abychom si je objednávali k večeři. 

    Pizza má řadu výhod

    Pizzu si objednáváme nejen ve chvíli, kdy se u nás koná mejdan, ale také i v okamžiku, kdy zkrátka máme hlad a sledujeme oblíbený seriál sami doma. Jedná se o pokrm z Itálie, který s sebou nese celou řadu výhod. Možná i proto si ji objednáváme domů tak často. 

    K nesporným výhodám pizzy patří kupříkladu to, že ji můžeme jíst rukama. O jakém pokrmu to můžeme říct? V porovnání se zlatou českou klasikou musíme vytahovat vidličky a nože, jídlo musíme zdlouhavě krájet a ohřívat. Jenže pizza – ta je dobrá i za studena. Nemusíme ji dávat na talířky, zkrátka si ji bereme rovnou z krabice. Jíst pizzu s pomocí příborů – to je doslova hřích!

    Nabídka, ze které si vyberete

    Další nespornou výhodou pizzy je to, že se dělá v tolika různých provedeních, že si z nabídky vybere opravdu každý. Nezáleží na tom, jestli jste vegetariánem, veganem nebo jestli milujete pizzu s masem nebo ananasem – vyberete si v každém případě. Pizza se totiž opravdu peče v tolika příchutích, až z toho zrak přechází. 

    Možná i proto se mezi námi najdou lidé, kteří se snaží při každé konzumaci pizzy vybrat trochu jinou, kterou dříve neochutnali. Na druhou stranu se mezi námi najdou i ti, kteří vždycky jdou do té své zlaté klasiky a novou pizzu raději nezkouší.

    Latest Posts

    pr clanky

    Redakce doporučuje

    Super Magazín

    Chceš mít aktuální přehled o publikovaných článcích? Zanech nám svůj e-mail.