6.6 C
Prague
Úterý, 19 března, 2024
novinky
More

    Mohlo by Vás zajímat

    Když nevíte, po jakých šatech sáhnout, aneb svatební trendy pro rok 20223

    Svatební katalog dříme na vašem stole, protože se zanedlouho naplní onen termín a stanete se vdanou paní? Výběr svatebního místa máte dávno zajištěn, co vám však dělá problém jsou svatební šaty. Vybrat si ty pravé je totiž větší oříšek, než se na první dobrou zdá. Přece jenom se v nich musíte cítit přesně tak, jak chcete, navíc vám musí slušet a musíte v nich být nepřehlédnutelná. Pojďme si proto prozradit, jaké trendy v tomto směru nastupují na scénu a na jaké tedy upnout svou pozornost.

    Prostřihy pro moderní nevěsty

    Patříte mezi moderní nevěsty? Pak vaše pozornost bude směřovat spíše k takovým modelům, kterým dominují prostřihy. V posledních měsících se svatební šaty spíše podřizují aktuálním konfekčním trendům čili získávají punc ležérnosti, přesto působí velmi moderně. Oproti klasickým střihům se tak dočkáte více zmiňovaných prostřihů, jaké jsou vám známé například z běžných letních modelů.

    Pokud bychom měli být konkrétnější, řekneme, že prostřihy mají být například na bocích, kde jsou takovým pomyslným kompromisem. Vyhnete se tím pádem prostřihům na zádech.

    Korzetová móda znovu na scéně

    Říkali jste si někdy, jak mohly ženy v dřívějších dobách v korzetových šatech dýchat? Přece jenom byly velmi utažené, i když jejich postava v takových modelech vypadala víc než dobře. Tato otázka vám ostatně může být zodpovězena, pokud se rozhodnete jedny z takových korzetových šatů vyzkoušet. Patří totiž mezi aktuální svatební trendy.

    Korzety na jednu stranu mohou vypadat, že vám dají během svatby zabrat, na druhou stranu si můžete být jistí tím, že vám budou dokonale padnout a že budete vypadat maximálně vkusně.

    Nabírané rukávy z osmdesátých let

    Kromě toho, že se do módy vrací korzety, vrací se také trendy ze sedmdesátých a osmdesátých let. Mluvíme konkrétně o nabíraných rukávech, které mohou být jemným změkčením například výrazného výstřihu. V šatech s tímto výrazným prvkem se však bezesporu můžete cítit jako pravá princezna.

    Latest Posts

    pr clanky

    Redakce doporučuje